1.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni patatet. 2.Pas 10 minutash i hiqni dhe i ftohni në një tas me ujë të ftohtë. 3.Pas disa minutash i qëroni dhe i prisni sipas dëshirës. 4.Në një tas bashkoni lëngun e limonit, vajin e ullirit, mustardën, hudhrën, kripë dhe piper. 5.I përzieni mirë. Tani shtoni patatet, […]
1.Në një tenxhere me ujë e kripë zieni patatet.
2.Pas 10 minutash i hiqni dhe i ftohni në një tas me ujë të ftohtë.
3.Pas disa minutash i qëroni dhe i prisni sipas dëshirës.
4.Në një tas bashkoni lëngun e limonit, vajin e ullirit, mustardën, hudhrën, kripë dhe piper.
5.I përzieni mirë. Tani shtoni patatet, qepën e njomë e prerë imët dhe majdanozin.
6.I përzieni mirë. Kjo sallatë mund të shijohet në çast apo pas disa minutash pasi e keni ruajtur në frigorifer!
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento