1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule. 2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë. 3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë. 4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni […]
1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule.
2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë.
3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë.
4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni për disa sekonda dhe salca është gati.
5.Ia shtoni sipër brokolit dhe sallata është gati për t’u shijuar!
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento