1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule. 2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë. 3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë. 4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni […]
1.Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni brokolin për të zierë, pasi e keni ndarë lule-lule.
2.Pas 10 minutash e hiqni nga zjarri dhe e kaloni në një enë.
3.Ndërkohë në një blender shtoni avokadon e qëruar, majdanozin dhe borzilokun e larë mirë.
4.Shtoni vajin e ullirit, lëngun e limonit dhe mustardë. E trazoni për disa sekonda dhe salca është gati.
5.Ia shtoni sipër brokolit dhe sallata është gati për t’u shijuar!
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento