Patëllxhanë të mbushur me mish dhe djathë
Patëllxhanët i zbrazim nga brenda duke lënë një shtresë të hollë të mishit të tyre dhe i vendosim në një tavë. I spërkasim me vaj ulliri, kripë dhe piper, dhe i fusim në furrë të parangrohur në 200°C për...
Sugjerojmë:
E gjithë kjo sallatë me fruta, e ka sekretin tek dressing, pra tek salca marinuese që i shton shijen kësaj pjate. Provojeni edhe ju me recetën e Nepsit sepse është kaq e thjeshtë!
Lani frutat dhe i prisni të gjitha në kubik të vegjël.
I bashkoni të gjitha në një tas dhe sipër i shtoni salcën e marinimit.
I përzieni mirë e mirë.
Sallata me fruta është gati për t’u shijuar!
Patëllxhanët i zbrazim nga brenda duke lënë një shtresë të hollë të mishit të tyre dhe i vendosim në një tavë. I spërkasim me vaj ulliri, kripë dhe piper, dhe i fusim në furrë të parangrohur në 200°C për...
Ngrohim vaj ulliri në një tigan dhe skuqim hudhrën për disa sekonda. Shtojmë spinaqin dhe e gatuajmë derisa të zbutet. Largojmë spinaqin nga zjarri dhe e lëmë të ftohet paksa. Pasi të jetë ftohur, vendosim pak nga spinaqi dhe...
Në një tavë për pjekje, vendosim patatet, kungulleshkat dhe specat. Shtojmë qepën dhe spërkasim perimet me vaj ulliri, kripë, piper dhe rigon. Përziejmë mirë për të siguruar që erëzat të shpërndahen në mënyrë të barabartë. I pjekim në furrë...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment