E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
1.Marinoni roston me kripë dhe piper.
2.Hidhni vaj ulliri në tigan dhe gatuajeni mishin nga të dyja anët deri sa të theket plotësisht.
3.Pastaj hiqeni nga skuqja dhe hidheni në tenxhere duke e marinuar me salcën pikante dhe piper.
4.Pastaj spërkateni me qimnon, rigon, kripë.
5.Shtoni qepët dhe specin të grirë.
6.Mbylleni kapakun e tenxheres dhe ziejeni me presion të lartë për 60 minuta.
7.Kur të mbarojë procesi i gatimit hiqeni nga zjarri tenxheren dhe lereni të pushojë për 5 minuta.
8.Shtoni perimet dhe ndajeni mishin me copa me dy pirunj dhe shtoni sipër lëngun e gatimit.
9.Sherbejeni të ngrohtë me majdanoz për dekor.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento