Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere në zjarr mesatar skuqni qepën me pak vaj.
Shtoni hudhrat, karotën, selinonë, kërpudhat dhe i përzieni vazhdimisht derisa të zbuten për gati 10 minuta.
Shtoni më pas mishin e pulës, që duhet ta keni zierë paraprakisht në ujë me kripë dhe ta ndani në kubik të vegjël.
Shtoni salcën e domateve, mishin e pulës, misrat, fasulet dhe lëngun e pulës. I lini të ziejnë të gjitha bashkë për 20 minuta.
Nga fundi i rregulloni shijen me kripë, piper, djathë parmixhano dhe majdanoz të freskët.
Fikeni zjarrin dhe shijojeni supën të nxehtë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment