Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Jo vetëm veganët ama. Kjo recetë do ju fiksojë të gjithëve!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Lani patatet, i shtypni nga të gjitha anët me një pirun. I rendisni në një tavë dhe i fusni në furrë për 45 minuta-60 minuta derisa të zbuten.
Në një tigan ngrohni vajin dhe skuqni qepën për të paktën 2-3 minuta.
Shtoni misrat dhe erëzat e tjera. Fikeni zjarrin dhe shtoni fasulet. I përzieni mirë.
Tani nxirrni patatet nga furra, i prisni përgjysmë dhe i hiqni tulin e brendshëm me kujdes me ndihmën e një lugë.
Ia shtoni tasit ku keni përbërësit e tjerë dhe i përzieni mirë, pasi tani do të mbushim patatet.
Merrni një tavë dhe vendosni një letër pjekjeje.
Radhisni patatet dhe i mbushni me masën që përgatitët. Në sipërfaqe i shtoni djathin e grirë, i fusni në furrë për 5 minuta në temperaturë 200 gradë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment