1.Lani dhe thani të gjitha produktet. 2.Rregulloni raftin në pozicionin e sipërm dhe ngrohni paraprakisht furrën në 450 gradë. 3.Vini një tenxhere të mesme me ujë të kripur të valojë. 4.Vendosni një fletë pjekjeje me fletë alumini. 5.Qeroni dhe ndani qepët bashkë me hudhrat. 6.Prisni suxhukun në kube dhe përzijeni me qepët dhe hudhrat. 7.Në një tas të vogël, hidhni së bashku mjaltë, 2 vaj lugë vaj ulliri, ¼ lugë çaji spec të kuq dhe kripë. 8.Prisni karrotat për së gjati dhe vendosini në fletën e pjekjes pasi t’i keni përzier në mjaltë dhe lerini të piqen për 15-20 minuta. 9.Ndërsa karrotat piqen shkrini 1 lugë çaji gjalpë në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare. 10.Shtoni thërrimet e bukës dhe lerini të gatuhen duke i nxitur herë pas here, 3-5 minuta.Shtoni kripë dhe piper. 11.Hiqini nga tigani dhe transferojini në një pllakë të vogël. 12.Pasi vlon uji, shtoni ravioli në tenxhere. 13.Gatuajini deri sa të zbuten, 2-3 minuta. 14.Rezervoni ¾ filxhan ujë nga raviolit dhe shtoni suxhukun mbi ngrohje të mesme tek thërrimet e bukës, duke e lënë për 5 minuta. 15.Shto domate, qepën dhe hudhrën në tiganin me suxhuk. 16.Gatuajeni duke e nxitur herë pas here, rreth 3 minuta. 17.Hidhni në 2 lugë çaji uthull dhe gatuajeni 1 minutë. 18.Shto krem djathi dhe ½ filxhan ujë nga raviolit.Shtoni kripë dhe piper. 19.Përzieni butësisht ravioli dhe gjysmën e majdanozit në tigan me suxhuk dhe salcë. 20.Ndani raviolit me njëra -tjetrën dhe hidhni thërimet e bukës sipër. 21.Sherbejeni me karrota dhe majdanoz për dekor.
Askush nuk e imagjinonte që një kompani gomash do të krijonte pa dashje hierarkinë më të frikshme të botës së gastronomisë. Po, po, Michelin, ajo e gomave që i shohim në çdo servis, është po ajo që sot i...
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Lini një koment