Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Kjo pure patatesh të ëmbla është kremoze dhe përgatitet me përbërës që me gjasa të gjithë i keni në shtëpi. Patatja e ëmbël është një opsion më i shëndetshëm se patatja e zakonshme, por përgjithësisht personat që janë në një dietë ketogjenike nuk i konsumojnë.
Në një tenxhere me ujë të valuar, vendosni për të zierë patatet e ëmbla pasi i keni prerë në copa të vogla.
Më pas i hiqni nga tenxherja dhe i kulloni.
I kaloni në një tas dhe më pas i shtypni me një pirun derisa të bëhen pure.
I shtoni sheqerin kaf, kripë, kanellë, qumësht. I përzieni mirë dhe në fund i shtoni gjalpin. Shërbejeni me trumzë të copëtuar sipër.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment