E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Lani mirë spinaqin dhe e shtrydhni me duar që ti hiqni ujin.
E grini imët më dorë në një tas dhe i shtoni sipër djathin e thërrmuar, qepën e grirë imët, vaj ulliri, hudhër, majdanozin e copëtuar, kripë e piper.
I përzieni mirë me duar duke e shtypur sërish spinaqin.
Tani rrihni një vezë dhe ia shtoni sipër mbushjes.
Tavolinën e punës pudroseni me pak miell dhe hapni sipër petën sfoliatë.
Ndajeni petën sfoliatë fillimisht në shirita dhe më pas në katrorë të vegjël.
Në qendër të secilit katror vendosni 1-2 lugë gjelle nga mbushja dhe pastaj palosni cepat në qendër.
I vendosni në një tavë. Nëse do të kishit një tavë specifike për muffins do të ishte akoma më mirë.
I fusni në furrë për 20 minuta në 180 gradë. Ju bëftë mirë!
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento