Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Ngrohni vajin në një tenxhere të madhe dhe të thellë.
2.Pritini gjinjtë e pulës në copëza me madhësi kafshimi.
3.Vendosni miellin në një tas dhe shtoni erëzat, më pas skuqini mirë për t’i kombinuar.
4.Vendosni vezët në një tas të veçantë dhe rrihni mirë.
5.Lyeni mishin së pari në miell, më pas në vezë dhe përsëri në miell. Ju mund ta përsërisni këtë hap për të krijuar një shtresë më të trashë.
6.Vendoseni me kujdes mishin e veshur në vajin e nxehtë dhe skuqeni për 3-4 minuta derisa mishi të ketë marrë ngjyrë kafe të artë.
7.Hiqeni nga vaji dhe kullojeni në letër kuzhine.
8.Shërbejeni me limon të freskët ose salca sipas dëshirës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento