1.Në një tigan, hidhni 1 lugë gjelle gjalpë, kërpudha dhe qepë. 2.Ndërkohë një tas të madh, kombinoni miellin, pluhurin e pjekjes dhe kripën. 3.Në një tas tjetër, kombinoni vezë, gjizë dhe djathë. 4.Shkrini gjalpin e mbetur dhe shtoni në përzierje vezë. 5.Përzjeni përbërësit e thatë së bashku me përzierjen e kërpudhave. 6.Mbushni gotat e duhura për muffins me përzierjen e përgatitur dhe piqini në 250 °C për 35-40 minuta.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Lini një koment