1.Në një tigan, hidhni 1 lugë gjelle gjalpë, kërpudha dhe qepë. 2.Ndërkohë një tas të madh, kombinoni miellin, pluhurin e pjekjes dhe kripën. 3.Në një tas tjetër, kombinoni vezë, gjizë dhe djathë. 4.Shkrini gjalpin e mbetur dhe shtoni në përzierje vezë. 5.Përzjeni përbërësit e thatë së bashku me përzierjen e kërpudhave. 6.Mbushni gotat e duhura për muffins me përzierjen e përgatitur dhe piqini në 250 °C për 35-40 minuta.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment