1.Në një tigan, hidhni 1 lugë gjelle gjalpë, kërpudha dhe qepë. 2.Ndërkohë një tas të madh, kombinoni miellin, pluhurin e pjekjes dhe kripën. 3.Në një tas tjetër, kombinoni vezë, gjizë dhe djathë. 4.Shkrini gjalpin e mbetur dhe shtoni në përzierje vezë. 5.Përzjeni përbërësit e thatë së bashku me përzierjen e kërpudhave. 6.Mbushni gotat e duhura për muffins me përzierjen e përgatitur dhe piqini në 250 °C për 35-40 minuta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment