1.Në një tigan, hidhni 1 lugë gjelle gjalpë, kërpudha dhe qepë. 2.Ndërkohë një tas të madh, kombinoni miellin, pluhurin e pjekjes dhe kripën. 3.Në një tas tjetër, kombinoni vezë, gjizë dhe djathë. 4.Shkrini gjalpin e mbetur dhe shtoni në përzierje vezë. 5.Përzjeni përbërësit e thatë së bashku me përzierjen e kërpudhave. 6.Mbushni gotat e duhura për muffins me përzierjen e përgatitur dhe piqini në 250 °C për 35-40 minuta.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment