1.Në një tigan, hidhni 1 lugë gjelle gjalpë, kërpudha dhe qepë. 2.Ndërkohë një tas të madh, kombinoni miellin, pluhurin e pjekjes dhe kripën. 3.Në një tas tjetër, kombinoni vezë, gjizë dhe djathë. 4.Shkrini gjalpin e mbetur dhe shtoni në përzierje vezë. 5.Përzjeni përbërësit e thatë së bashku me përzierjen e kërpudhave. 6.Mbushni gotat e duhura për muffins me përzierjen e përgatitur dhe piqini në 250 °C për 35-40 minuta.
Fasulet janë një ushqim i shëndetshëm dhe i shijshëm, por koha e gjatë e gatimit mund të jetë sfiduese, sidomos kur nxitoni. Fatmirësisht, ka një truk të thjeshtë që do t’ju ndihmojë të kurseni kohë! Nëse keni harruar t’i...
Përzierja e përbërësve Në një tas të madh, përziejmë mishin e grirë me karrotën, qepën, hudhrën, majdanozin dhe bukën e thërrmuar. Shtojmë vezën dhe erëzat sipas shijes dhe i përziejmë mirë derisa të bashkohen. Formimi i qofteve Formojmë qoftet...
Në një tas, përziejmë majanë me ujin e vakët dhe sheqerin. E lëmë të qëndrojë për 10 minuta derisa të krijohen flluska. Shtojmë miellin, kripën dhe vajin. E punojmë brumin derisa të bëhet elastik. E mbulojmë dhe e lëmë...
Lini një koment