Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Recetë e veçantë, plot shije dhe e shëndetshme falë kuinoas. Neps.al ju sugjeron ta provoni sa më parë. Ju bëftë mirë!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Lani patëllxhanët, i prisni përgjysmë dhe i hiqni tulin.
Merrni një tavë dhe vendosni në të patëllxhanët. I spërkasni me vaj ulliri, i shtoni kripë e piper dhe i fusni në furrë për 15 minuta.
Ndërkohë në një tigan me pak vaj skuqni hudhrën e grirë imët dhe kërpudhat.
I përzieni përreth 5 minuta, shtoni kuinoan, tulin e patëllxhanëve, specin pluhur dhe salcën e domateve. I lini në zjarr për 12 minuta.
Nxirrni patëllxhanët nga furra dhe i mbushni me masën që përgatitët.
I shtoni sipër djathin mozzarella dhe i fusni në furrë edhe për 8 minuta të tjera.
Sapo të jetë i shërbeni të ngrohta dhe i shtoni sipër borzilok të freskët. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment