1.Parangrohni furrën në 200 gradë celsius. 2.Merrni një tavë me madhësi mesatare dhe shtroni në të një letër pjekjeje. 3.Në një tas me madhësi mesatare kombinoni miellin, pluhurin pjekës, kripën dhe i përzieni mirë. 4.Shtoni kosin dhe i trazoni sërish. 5.Tek tavolina e punës shtoni pak miell dhe filloni e punoni masën që kishit në […]
1.Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
2.Merrni një tavë me madhësi mesatare dhe shtroni në të një letër pjekjeje.
3.Në një tas me madhësi mesatare kombinoni miellin, pluhurin pjekës, kripën dhe i përzieni mirë.
4.Shtoni kosin dhe i trazoni sërish.
5.Tek tavolina e punës shtoni pak miell dhe filloni e punoni masën që kishit në tas derisa të arrini një masë kompakte.
6.Brumi nuk duhet të ngjisë, prandaj nëse është nevoja i shtoni vazhdimisht miell.
7.Hapeni petën sa e gjithë sipërfaqja e tavës ose mund ta ndani në disa pjesë përsëgjati.
8.I shtoni djathë, domatet e prera përgjysmë, spinaqin, bacon dhe në mes thyeni një vezë.
9.I fusni në furrë për 10-12 minuta. Mos harroni gjithashtu t’i shtoni kripë e piper.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento