Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Po këtë metodë e kishit menduar më parë? 'Epo sa të rroni do të mësoni'-thotë populli!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Merrni një tavë, vendosni një letër kuzhine dhe e lyeni me pak vaj ulliri sipër.
Lani mirë kungulleshkat dhe i prisni përgjysmë.
I shtoni sipër pak kripë dhe i fusni në furrë për vetëm 8 minuta.
Kjo bëhet me qëllim që kungujt t’i thajmë nga uji i tepërt që përmbajnë.
I shtoni sipër vaj ulliri, salcë domateje, pak hudhër, specat e prera në copa të vogla, sallamin dhe në fund djathin mozzarella.
Tani i fusni sërish në furrë për 8 minuta të tjera, derisa djathi të shkrijë tërësisht.
Shërbejeni të ngrohtë dhe shijojeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment