Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një enë bashkoni kripën, piperin, hudhrën, dy lugë gjelle lëng limoni dhe marinoni gjoksin e pulës.
E lini për 30 minuta në frigorifer. Më pas e nxirrni dhe e skuqni në një tigan nga të dyja anët.
Në një enë kombinoni të gjithë përbërësit e salcës. Shtoni edhe pak kripë e piper.
Ruajeni sërish në frigorifer.
Tani merrni një pjatë të madhe, copëtoni gjoksin e pulës, shtoni qepën e njomë, pjeshkët e prerë në kubik të vegjël, domatet qershizë, avokadon dhe në fund salcën marinuese.
E përzieni mirë dhe shijojeni! Servireni me pak borzilok të copëtuar imët!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment