Penne kremoze me hudhra, kos dhe kërpudha

Penne kremoze me hudhra, kos dhe kërpudha

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 10 minuta Koha e gatimit: 10 minuta

Ingredientët

  • 350 gram penne
  • 3 thelpi hudhra
  • 150 gram kërpudha
  • Lëngu i ½ së limonit
  • Majdanoz i freskët
  • Kripë, piper për shije
  • 125 gram kos

Udhëzimet

1

Gatuani pastat sipas instruksioneve.

2

Në një tigan me pak vaj skuqni hudhrat, shtoni kërpudhat dhe i lini për 8 minuta.

3

Shtoni majdanozin nga fundi dhe e hiqni nga zjarri.

4

Në po të njëjtin tigan shtoni pennet e gatuara, kosin, lëngun e limonit, pak kripë dhe piper dhe i përzieni mirë derisa pastat të jenë super kremoze.

5

I vini për 1-2 minuta në zjarr dhe më pas i shërbeni të ngrohta. Ju bëftë mirë!

Lini një koment