Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Djathi parmigiano dhe tërësia e përbërësve të tjerë do ta bëjnë këtë pjatë të ketë një shije të pabesueshme!
Në një tenxhere me ujë dhe kripë vendosni për të zierë patatet e ëmbla.
Pas 15 minutash i hiqni nga zjarri. I kulloni në ujë të ftohtë, i prisni përgjysmë dhe i lini mënjanë.
Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni hudhrat dhe më pas miellin.
I përzieni vazhdimisht. Gradualisht i shtoni lëngun e pulës dhe vazhdoni t’i trazoni.
Tani i shtoni pak piper të kuq, të zi dhe djathin parmigiano.
I përzieni. Nëse masa është shumë e trashë, atëherë i shtoni pak qumësht.
Pas 5 minutash, shtoni në tigan patatet dhe i përzieni me kujdes të gjitha bashkë.
I servirni me bozilok të freskët para se t’i shërbeni!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment