Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një mënyrë tepër praktike e shijimit të orizit. E gjithë familja do ta pëlqejë!
Në një tigan skuqni qepën e grirë imët me gjalpin. Shtoni orizin, lëngun e limonit, kripë dhe piperin. I përzieni mirë dhe i lini për pak minuta në zjarr.
Në fund shtoni ujin dhe e lini orizin të ziejë për 15-20 minuta.
Nga fundi shtoni në tigan kungulleshkat e grira imët në rende. I lini edhe disa minuta të tjera,derisa kungulleshkat të zbuten.
Fikeni zjarrin, shtoni sipër orizit djathin dhe vendosini sipër kapakun.
Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment