Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Fërgesa, një dashuri e vjetër dhe e përjetshme. Ja si ta përgatisni atë me djathë për një shije ndryshe...
Domateve u hiqni lëkurën, i prisni në copa të vogla me dorë dhe i shtoni në një tigan.
I shtoni 1 gotë ujë dhe prisni derisa domatet të treten tërësisht.
Nëse dëshironi mund t’i skuqni 2 thelpi hudhra në fillim, ose jo.
Pasi domatet të jenë tretur do të shtoni djathin e thërrmuar me dorë.
I përzieni mirë dhe i lini për pak minuta. Në një tas veçmas thyeni vezët dhe i rrihni mirë. Ia shtoni domateve dhe i përzieni sërish. Hiqeni nga zjarri dhe e shërbeni menjëherë.
Nëse dëshironi mund t;i shtoni sipër pak gjalpë të skuqur. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment