Si t’i qërojmë hudhrat me ndihmën e një tasi me kapak
Përdorja e hudhrave të freskëta është e pashmangshme për thuajse çdo gatim në kuzhinë. Për supë, tavë apo gjithçka tjetër ato përdoren që të aromatizojnë gatimin dhe t’i japin një shije akoma më të mirë.
Por shpeshherë me siguri përtoni t’i qëroni pasi janë mjaft të bezdisshme dhe gjysma e tyre ju ikën bashkë me fletët e holla, por gjyshja se nëse thjesht karafilin e hudhrës e ndajmë në thelpinj dhe e fusim në një tas duke e tundur fort fletët e panevojshme bien vetë. Ja si të veproni:
1.Hudhrat i ndani në thelpinj një nga një.
2.Pastaj i hidhni në një tas dhe sipër i vendosni një kapak.
3.Tundini fort dhe për pak sekonda hudhrat do të jenë qëruar dhe mudn t’i përdorni si të doni.
Stresi është një pjesë e pandashme e jetës së përditshme, por kur nuk menaxhohet siç duhet, mund të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj fizik dhe mendor. Në këtë artikull, do të zbuloni disa mënyra praktike për të menaxhuar stresin...
Fryrja e stomakut është një problem i zakonshëm që prek shumë njerëz dhe shpesh lidhet me zakone të përditshme ushqimi apo mënyrën e jetesës. Nëse dëshironi të ndiheni më rehat dhe të përmirësoni tretjen tuaj, këto këshilla mund t’ju...
Gjumi cilësor është thelbësor për shëndetin fizik dhe mendor, por shumë prej nesh vuajnë nga mungesa e tij. Në këtë artikull, do të gjeni disa këshilla të thjeshta që mund t’i zbatoni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe për...
Lini një koment