Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Që midhjet janë të lira dhe të mira e dimë. Po për atë lëngun në fund si t'ja bëjmë? Le ta shijojmë edhe atë se është një mrekulli...
Lani mirë midhjet që t'i hiqni rërën dhe si dhe i pastroni me dorë nga papastërtitë.
I vendosni të gjitha në një tenxhere të madhe. Kini kujdes që nëse shihni midhje të pahapura, t'i largoni dhe t'i hidhni mënjanë. Ato nuk duhet të konsumohen.
Në një tigan skuqni vajin me hudhrat dhe domatet. Shtoni kripë, piper dhe gotën e verës.
Salcën që përgatitët tani shtojeni në tenxhere.
E përzieni mirë dhe gradualisht shtoni lëngun e limonit dhe majdanozin e grirë imët.
I lini edhe për 5 minuta të tjera derisa të shikoni që midhjet janë hapur plotësisht.
Në fund i shërbeni nëpër pjata dhe shijojini. Midhjet kanë kaq shumë vlera ushqyese për trupin tonë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment