Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Ideale për të përkëdhelur disi, partnerët e jetës!
Luleshtrydhet do i fusni në një tas të madh me ujë.
Sipër do i shtoni 1 lugë gjelle sodë buke. Kjo do i ndihmojë luleshtrydhet të pastrohen nga toksinat e mundshme.
Pas 30 minutash i shpëlani luleshtrydhet dhe i fshini mirë me një letër kuzhine. Nëse janë të lagura ato nuk e mbajnë dot çokollatën.
Ndërkohë në një tigan të vogël shkrini çokollatën me vajin e kokosit. I trazoni vazhdimisht.
Merrni luleshtrydhet dhe filloni i lyeni me rradhë me çokollatë. Mund ta lyeni të gjithën ose vetëm gjysmën.
Luleshtrydhet i vendosni njëra pas tjetrës në një tavë, ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.
I ruani në frigorifer për të paktën 2 orë.
Kur ta shikoni që çokollata është forcuar, atëherë luleshtrydhet janë gati për t’u shijuar!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment