Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
E keni menduar drekën për sot apo akoma? Ja tek e keni një recetë super praktike amvisa të Nepsit!
Vendosim vajin në tigan, shtojmë qepën të grirë hollë, e kaurdisim atë për 2 minuta.
Shtojmë mishin e grirë dhe i kaurdisim së bashku për 5 minuta.
Presim specin në shirita të hollë për 2-3 cm dhe i shtojmë në tigan.
Shtojmë edhe kërpudhat të prera po ashtu në feta dhe vazhdojmë i përziejmë.
Mbi përzierjen në tigan shtojmë makaronat, hedhim mbi të purenë e domates, vendosim kapakun dhe e lëmë për 5 minuta të vlojë.
Shtojmë kripë dhe piper të zi.
I trazojmë dhe i lëmë të ziejnë dhe për 5 minuta të tjera. I servirni të ngrohta dhe shijojini!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment