Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Këto qofte janë një ide fantastike se çfarë të bëni me mishin e mbetur të pulës. Falë kësaj recete do t'i shndërroni në pjatën tuaj të preferuar! Filloni nga puna për përgatitjet dhe ndani përshtypjet tuaja me ne.
Në një tas të madh bashkoni mishin e pulës, miellin, vezët, mozarellën, djathin parmexhanon, qepën, specin, borzilokun, hudhrën, kripë e piper.
I përzieni mirë derisa masa të kombinohet.
Më pas formoni disa toptha të vegjël dhe i vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj ulliri.
Kujdesuni që të skuqen mirë nga të dyja anët.
I lini në zjarr për 6-8 minuta. Më pas i shërbeni sërish me borzilok sipër. Shoqërojini me majonezë apo salcë kosi. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment