Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Kjo recetë shkon për të gjithë ju që keni një dashuri për kuzhinën mesdhetare. Por edhe nëse keni një dobësi për kuzhinën greke, jeni në recetën e duhur.
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Ndani kungulleshkat përgjysmë, i hiqni tulin dhe ruajeni kur të përgatisni ndonjë turli për drekë.
Merrni një tavë, vendosni një letër kuzhine, radhisni kungulleshkat dhe i spërkasni sipër me vaj ulliri. I shtoni kripë, piper dhe i fusni në furrë për 15 minuta.
Ndërkohë në një tas kombinoni djathin e grirë, domatet, kastravecin, ullinjtë, mishin e pulës, qepët e grira imët, hudhrat, lëngun e limonit dhe lëkurën, koprën dhe kosin.
I përzieni mirë dhe mbushni me to kungulleshkat.
I fusni në furrë edhe për 5 minuta të tjera dhe më pas i shijoni. Ju bëftë mirë dreka!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment