Krem karamel me djathë, mollë dhe biskota

2 -8 lugë krem djathi
1/4 filxhan karamel
1 lugë çaji lëng limoni
1/2 lugë çaji kanellë
Kripë
1 filxhan djathë çedar
1 filxhan mollë e tharë, e copëtuar imët
2 filxhan arra amerikane
Biskota me kripë për servirje

Në një tas të madh duke përdorur një mikser dore, hidhni krem djathë me karamel, lëng limoni, kanellë, dhe një majë lugë kripë.

Shtoni djathin çedar dhe mollën.

Përzijini mirë dhe transferojeni përzierjen në një fletë të mbyllur plastike në formën e një topi.

Futeni në ngrirje deri sa të forcohet për 30 minuta.

Në një pjatë, shtoni arrat amerikane.

Rrotullojeni topin e djathit në arra, pastaj transferojeni në një pjatë për servirje.

Shtoni karamel dhe pak kripë.

Shërbejeni me biskotat e kripura.

Lini një koment