1.Në një tas të madh duke përdorur një mikser dore, hidhni krem djathi me karamel, lëng limoni, kanellë, dhe një majë lugë kripë.
2.Shtoni djathin çedar dhe mollën.
3.Përzijini mirë dhe transferojeni përzierjen në një fletë të mbyllur plastike në formën e një topi.
4.Futeni në ngrirje deri sa të forcohet për 30 minuta.Në një pjatë shtoni arrat amerikane.
5.Rrotullojeni topin e djathit në arra, pastaj transferojeni në një pjatë për servirje.
6.Shtoni karamel dhe pak kripë.
7.Shërbejeni me biskotat e kripura.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Lini një koment