1.Në një tas të madh duke përdorur një mikser dore, hidhni krem djathi me karamel, lëng limoni, kanellë, dhe një majë lugë kripë.
2.Shtoni djathin çedar dhe mollën.
3.Përzijini mirë dhe transferojeni përzierjen në një fletë të mbyllur plastike në formën e një topi.
4.Futeni në ngrirje deri sa të forcohet për 30 minuta.Në një pjatë shtoni arrat amerikane.
5.Rrotullojeni topin e djathit në arra, pastaj transferojeni në një pjatë për servirje.
6.Shtoni karamel dhe pak kripë.
7.Shërbejeni me biskotat e kripura.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment