1.Hiquni ekstremitetet kungujve dhe grijini me rende në madhësinë mesatare. Kriposini dhe lërini të qëndrojnë pak sa të nxjerrin ujin e tepërt.
2.Grini djathin Scarmoza dhe bashkojeni me kungujt të cilët i keni kulluar mirë. Nëse dëshironi shtoni pak arrë moskat të grirë, kripë e piper sipas dëshirës.
3.Shtojini përzierjes edhe djathin grana të grirë dhe përziejieni masën derisa të homogjenizohen përbërësit.
4.Krijoni më pas 6 kotoleta. Kalojini në vezën e rrahur e më pas në bukën e thekur të grirë.
5.Në një tigan ngrohni vajin e ullirit dhe skuqni kotoletat në zjarr të moderuar derisa të marrin ngjyrë kafe në sipërfaqe. Servirini të ngrohta.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento