Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Shijojini me recetën e thjeshtë, por super të shijshme të Nepsit!
I hiqni cipën kërpudhave dhe i prisni në copa të vogla.
I kaloni në tigan dhe i skuqni me vaj ulliri dhe pak kripë.
I përzieni vazhdimisht për 10 minuta.
Në një enë përzieni gjalpin e shkrirë, uthullën dhe trumzën.
Lëreni në zjarr mesatar dhe e shtoni salcën sipër kërpudhave.
Vazhdoni t’i përzieni kërpudhat edhe për 5-10 minuta derisa të marin një ngjyrë kafe të artë.
Shërbejini të ngrohta dhe shijojini!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment