Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Porçini ose shampinjon, zgjedhja ju takon juve. Neps.al ju jep recetën e përgatitjes...
Pastroni kërpudhat mirë dhe i fshini me një peshqir. Mos i lani pasi humbasin vlerat ushqyese.
Pritini në feta me trashësi gjysmë centimetri.
Rrihni vezën me qumësht dhe piper.
Prisni majdanozin pasi e keni larë mirë. Bashkojeni me bukën e thekur të grirë.
Kalojini kërpudhat një nga një fillimisht në vezën e rrahur dhe pastaj në bukën e thekur të grirë duke i lyer mirë nga të gjitha anët.
Nxehni vajin në një tigan dhe shtoni një nga një kërpudhat. Kur të kenë marrë ngjyrë të artë, i hiqni.
I spërkasni pak kripë sipër dhe koha për t'i shijuar erdhi!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment