Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një recetë italiane që me gjasa do ju pëlqejë pafund të gjithëve!
Parangrohni furrën në 200 gradë.
Në një tigan në zjarr mesatar vendosni tulin e salsiçeve dhe i përzieni mirë me një spatul.
Shtoni qepën, copëzat e brokolit dhe vazhdoni t’i përzieni për gati 7 minuta.
Shtoni hudhrat, gjysmat e kërpudhave të copëtuara, kripën, piperin e kuq dhe të zi, rigonin, borzilokun dhe verën.
I lini për disa minuta në zjarr mesatar.
I hiqni nga zjarri dhe e kaloni mbushjen në një tas.
I lini të ftohen disi për 10 minuta.
Shtoni bukën, djathin parmixhano dhe i përzieni të gjitha bashkë.
Merrni një tavë, vendosni një letër kuzhine dhe radhisni sipër kërpudhat që do të mbushim.
Filloni e i mbushni secilën me një lugë gjelle nga masa që përgatitët.
I fusni në furrë për 20 minuta. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment