1.Prisni dardhat në gjysmë rrathë. 2.Në një mikser elektrik shtoni sheqerin, gjalpin dhe i përzieni mirë. Shtoni vaniljen, vezët dhe vazhdoni t’i përzieni. 3.Shtoni pluhurin pjekës, miellin dhe pak kripë. I përzieni për 1-2 minuta. 4.Gradualisht shtoni qumështin dhe vazhdoni përzierjen. 5.Merrni një formë specifike për ëmbëlsira dhe e lyeni me spray kundër ngjitjes. Shtroni në të masën që përgatitët. 6.Radhisni në sipërfaqe fetat e dardhës që i keni lyer më parë me kanellë dhe sheqer kaf. 7.Tani e fusni në furrë në 200 gradë për 40-45 minuta. 8.Pasi të jetë gati, i shtoni sipër sheqer pluhur dhe shijojeni!
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment