Karkaleca me panna, gati në më pak se 5 minuta!

Karkaleca me panna, gati në më pak se 5 minuta!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 5 minuta Koha e gatimit: 5 minuta

Ingredientët

  • 500 gram karkaleca të qëruar e pastruar mirë
  • 1 thelpi hudhër
  • 1 lugë filadelfia
  • 1/2 gotë qumësht ose 1/2 gotë panna kuzhine
  • pak kripë

Udhëzimet

1

Në një tigan me zjarr të ngadaltë skuqim hudhrën e copëtuar me vajin e ullirit.

2

Pas 2 minutash shtoni karkalecat dhe i përzieni mirë. Duhet të skuqen mjaftueshëm nga të dyja anët.

3

Më pas shtojmë një lugë filadelfia. Kur të jetë shkrirë, shtojmë edhe qumështin ose pannën dhe do të shikoni që do të formohet një masë kremoze.

4

Karkalecat do të jenë gati për më pak se 5 minuta. Shijojini sepse kanë një shije të paparë!

Lini një koment