Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Do haja pafundësisht nga këto dhe s'do ngopesha. Po ju?
Në një enë kombinoni miellin, kripën dhe piperin.
Në një tas të dytë rrihni vezët, shtoni copëzat e kokosit, ndërsa galetën e vendosni në një tas të tretë.
Merrni karkalecat e larë dhe të qëruar, I kaloni me radhë tek tasi i parë, i dytë dhe i tretë.
I lyeni mirë nga të dyja anët dhe më pas i vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj të nxehur luledielli.
I kaloni në një pjatë ku keni vendosur më parë një kartpicetë për të thithur vajin e mundshëm. Shijojini!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment