Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Tepër e veçantë kjo recetë dhe shumë e përshtatshme për t'u shoqëruar me një gotë verë!
Me fetat e djathit çedar mbështillni salsiçet.
Fusni brenda salsiçeve disa shkopinj të gjatë dhe siç i keni i fusni në ngrirje për 20 minuta.
Ndërkohë në një enë bashkoni miellin, miellin e misrit, sheqerin, pluhurin pjekës, kripën dhe pak piper.
I përzieni me lugë. Tani shtoni qumështin, vezën dhe i përzieni të gjitha me një lugë druri.
E kaloni masën në një gotë të madhe.
Nxirrni salsiçet nga frigoriferi dhe i lyeni të gjitha me masën që shtuat në gotë.
I vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj të nxehur. I rrotulloni para e mbrapa shkopinjtë për 2-3 minuta.
Më pas i hiqni dhe i servirni të ngrohta!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment