Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere me ujë shtoni mjaltin dhe e vendosni të ziejë përreth 5 minuta.
2.Sapo mjalti të jetë shkrirë tërësisht e fikni zjarrin dhe e lini mënjanë. I shtoni lëngun e limonit.
3.Ndërkohë lani dhe prisni frutat në kubikë. I zieni për 10 minuta sa të zbutën dhe kalojini në një blender .
4.I trazoni derisa të krijohet një pure.
5.Tani kalojeni purenë e frutave me një sitë dhe e bashkoni me pjesën tjetër të ujit me mjaltë e limon. Kujdesuni që lëkurat e frutave t’i keni hequr me sitë.
6.Kalojeni lëngun në një kanë dhe e ruani në frigorifer. Shijohet i ftohtë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment