Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Ka një arsye përse jemi të gjithë ndjekës të Neps.al: Na pëlqen ushqimi i mirë, apo jo?!
Por përveçse ta gatuajmë atë me recetat që stafi ynë sjell çdo ditë, përse të mos braktisim herë pas here tenxheret e tiganët dhe ta shijojmë diku tjetër një ushqim të shijshëm, të përgatitur nga profesionistët e vërtetë?
Sot jemi në kërkim të…. Burger-it më të mirë në Tiranë!
Dy feta bukë që bashkohen me njëra tjetrën, 1 qofte në mes, shuuuumë djathë, etj etj. Praktikisht një mëkat nga ana nutricionale, por një dashuri që s’ka forcë që e mposht. E kemi fjalën për burgerin, një ushqim që dukshëm ka hyrë në tregun shqiptar, duke na tërhequr me specialitetet dhe sekretet që mbart në vetvete.
Mos mendoni se të bëni një sanduiç apo një hamburger është edhe aq e lehtë. Ju për shembull sa herë keni ngrënë disa të tilla e nuk ju kanë pëlqyer? Midis përbërësve duhet një harmoni e mirë, mishi duhet të jetë i freskët, salcat duhet të kenë masën e duhur, dressing ka disa sekrete të vogla, e kështu në tërësi për të ngrënë një burger të mirë të duhet një mini-hartë në duar.
Snapfood sjell 4 sugjerimet më të mira, nëse ndodhesh në Tiranë.
Ashtu si vetë emri një burger të tillë kemi parë vetëm nëpër përralla. Shija, cilësia dhe çmimi i arsyeshëm janë kryefjala e këtyre e burgerave.
Ju ka shkuar mendja për një ‘double burger’? Jeni fiks në vendin e duhur (bashkë me burger-in ju vjen dhe një pije).
Po sikur sot të provonit një shije ndryshe? Një burger me tartuf: Aspak i zakonshëm, por një specialitet që duhet provuar.
Menuja është e larmishme dhe servirja e burgerave është tepër e veçantë. Në mes qendron burgeri, kokëlartë dhe krenar sepse do të konsumohet nga ty, anash qendrojnë patatet krokante dhe të marinuara në mënyrë perfekte dhe nga ana tjetër qendron ketchupi, salca që i shton më shumë shije çdo përbërësi në tavolinë.
Hamburger “EL GAUCHO” me mish mish black angus argjentinas, do të ndjeheni sikur po hani në restotorantet më të mira në Argjentinë.
(Nëse të shkoi mendja për një burger tani shko menjëherë në SNAPFOOD. Mund të përfitoni edhe kthim lekësh për porosinë tuaj me Cashback, ti do të përfitosh lekë mbrapsht nga porosia jote).
Si funksionon metoda Cashback?
Përqindja përcaktohet në varësi të nivelit që ti ndodhesh, duke qenë se ekzistojnë tre nivele.
Niveli SILVER
Në këtë nivel, ju përfitoni 1% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.Nëse kryeni 10 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin GOLD.
Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Niveli GOLD
Në këtë nivel, ju përfitoni 2% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.Nëse kryeni 15 porosi në këtë nivel, ju kaloni automatikisht në nivelin PLATINIUM.
Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Niveli PLATINIUM
Në këtë nivel, ju përfitoni 3% cashback për çdo porosi tuajën në Snapfood.Shënim: Për të ruajtur nivelin tuaj, duhet të kryeni të paktën 1 porosi brenda javës në Snapfood.
Shijoje eksperiencën tënde me SNAPFOOD. Shkarko aplikacionin këtu https://snapfood.al/download-app
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment