Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Shije fantastike!
Gjokset e pulës nëse janë shumë të trasha i prisni në fileto të holla.
I marinoni me kripë, piper, specin e kuq pluhur dhe më pas i lyeni me pak miell.
I skuqni në një tigan me pak vaj ulliri. I lini 5 minuta nga secila anë.
Përgatisni salcën. I bashkoni të gjithë përbërësit bashkë në një tas dhe i përzieni mirë.
Sapo gjokset e pulës të jenë skuqur siç duhet i shtoni sipër salcën.
I lini në zjarr mesatar edhe për 5 minuta të tjera.
E shërbeni të ngrohtë mishin e pulës duke i shtuar sipër pak qepë të njomë të grirë imët.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment