Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Me vetëm pak përbërës, dreka juaj e së hënës do të jetë gati, në pak minuta. Shija? Sigurisht që e shkëlqyer!
Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
Gjoksin e pulës e vendosni në tavolinën e punës dhe e marinoni me miksin e erëzave, hudhrën, specin pluhur, kripën dhe piperin.
Filloni e prisni mishin e pulës në mes, por jo plotësisht pasi duhet të krijoni një lloj xhepi.
Tek secila fusni 3 degë asparag, 1 fetë mozzarella dhe domate të thara.
Ngjesheni mirë mbushjen me duar dhe fiksojeni pse jo me një stikadent ose mund ta lidhni me spango nëse dëshironi.
Në një zjarr mesatar vendosni tiganin me pak vaj të nxehet.
Më pas vendosni gjoksin e pulës dhe i rrotulloni herë pas herë, në mënyrë që të skuqen mirë.
Pasi i keni skuqur për 3-5 minuta, do t’i vendosni në një tavë dhe i fusni në furrë për 15-20 minuta.
Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment