Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Sa më shumë gjellëra shtëpie në dietën tuaj! Hidhini një sugjerimit të radhës këtu tek Neps pasi është shumë i lehtë për t'u përgatitur.
Në një tenxhere hedhim vajin e ullirit dhe sapo të ngrohet vendosim mishin e pulës të prerë në copëza.
E kaurdisim mishin për 1-2 minuta sa të ndryshojë ngjyrë dhe më pas shtojmë të gjitha perimet të prera në kubikë.
Shtojmë verën dhe më pas salcën e domates, erëzat miks, kripë, piper dhe ½ gotë ujë të ngrohtë.
Vendosim kapakun dhe e lemë gatimin të ziejë avash-avash në temperaturë të ulët. Shërbejeni gjellën e ngrohtë.
Receta marrë nga: balkanweb.com
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment