Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Falë mishit të pulës, tek kjo recetë shijoni një pjatë plot vlera ushqyese dhe pa shumë yndyrë!
Në nje tenxhere me vaj ulliri skuqni mishin e pulës me pak kripë e piper.
Sapo të jetë gatuar e lini mënjanë.
Në po të njëjtën tenxhere vendosni për të skuqur qepën, karotën, selinonë derisa të zbuten tërësisht.
Shtoni 3 lugë gjelle miell dhe i marinoni me kripë e piper. I lini edhe për dy minuta të tjera në zjarr.
Shtoni patatet, specin e kuq e prerë në copa të vogla, mishin e pulës dhe ne fund verën e bardhë. I përzieni mirë.
Shtoni lëngun e perimeve deri në nivelin e gjellës dhe i vini kapakun. E lini në zjarr përreth 30 minuta.
Në fund i shtoni rozmarinën, trumzën, panën e kuzhinës dhe e shërbeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment