Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Kohë me shi, prandaj na duhet një gjellë e mirë shtëpie të mbledhim mendjen e stomakun!
Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. Pas 4-5 minutash shtoni karotat, patatet, selinonë, hudhrat dhe erëzat e tjera.
I përzieni mirë për disa minuta dhe më pas shtoni lëngun e perimeve.
Pas 5 minutash shtoni bizelet dhe e lini gjellën në zjarr për 25-30 minuta.
Ndërkohë në një tas të vogël rrihni qumështin me miellin e misrit.
Tani ia shtoni gjellës dhe e përzieni mirë. I shtoni gjithashtu edhe verën dhe e lini në zjarr edhe për 5 minuta të tjera.
Nga fundi i rregulloni shijen sipas dëshirës me erëzat.
Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment