Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Jo vetëm filetot e pulës. Edhe me fileto mishi mund të bëjmë receta fantastike si kjo e sotmja, që në kombinim me kërpudhat do ju pëlqejë pamasë.
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni hudhrat dhe më pas shtojmë filetot e holla të mishit.
I shtoni pak kripë dhe i skuqni mirë nga të dyja anët.
Pas 5 minutash shtoni edhe kërpudhat. I përzieni mirë dhe shtoni 1 gotë ujë.
Sapo ta shihni që kërpudhat dhe mishi janë drej fundit dhe lëngu ka shteruar disi, shtoni qumështin.
Prisni derisa të trashet pak lëngu.
Shtoni pak kripë, piper të zi dhe majdanozin e copëtuar. Shërbejeni të ngrohtë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment