Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Si fillim prisni me ndihmën e një thike filetot e pulës në mes (por jo tërësisht pasi do i mbushim). I marinoni mirë me erëzat.
Brenda e mbushni secilën me mozarella dhe domate.
Në mënyrë që mbushja mos të dalë jashtë, mund ta fiksoni me disa shkopinj të hollë. Tani vendosini filetot për t’i skuqur në një tigan me vaj ulliri. I shtoni sipër pak rigon.
Në një enë trazoni mirë hudhrat, uthullën, sheqerin kaf dhe e shtoni tek filetot e pulës.
Pas 10 minutash fikeni zjarrin dhe i shërbeni të ngrohta filetot e pulës. Sipër i shtoni borzilokun.
Mund ta shoqëroni me oriz ose perime skare. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment