Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Një kombinim jo i zakonshëm, por që pasi ta provoni do bëhet kaq prezente në tavolinat tuaja. Hidhini një sy recetës....
Me një çekiç kuzhine shtypni filetot e pulës dhe i marinoni mirë me kripë e piper.
I vendosni në një skarë (qoftë edhe elektrike) dhe sigurohuni që të jenë pjekur mirë nga të dyja anët.
Ndërkohë lani nektarinat dhe i prisni në feta-feta. Në një tas veçmas i shtoni sipër salcën prej vaj ulliri dhe lëngut të portokallit.
I shërbeni në një enë me filetot e pulës dhe i shtoni sipër farat e lulediellit si dhe gjethet e mentes. Pjata është gati për t'u shijuar. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment