Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Mustarda ka një aftësi për t'i shtuar shijen pjatave të tila si, pastave, sallatës, mishit etj. Radha i erdhi filetove të pulës që kurrsesi s'duhet t'i lini pa i përgatitur me këtë recetë fare të thjeshtë!
Në një enë përzieni të gjithë përbrësit përveç filetove të pulës.
Ngrohni tiganin me pak vaj ulliri.
Lyeni mirë para e mbrapa filetot e pulës me salcën përgatitët.
Vendosini për t’i skuqur në tigan. I ktheni nga të dyja anët në mënyrë që të gatuhen mirë.
Shijojini të ngrohta dhe pse jo, shoqërojini me një gotë verë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment