Fileto pule me salcë limoni

Fileto pule me salcë limoni

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 20 minuta

Ingredientët

  • 4 fileto pule
  • ½ gotë miell
  • Kripë, piper
  • Lëngu i 1 limoni
  • ½ gotë verë të bardhë

Udhëzimet

1

Me një çekiç kuzhine shtypni mirë filetot e pulës.

2

I marinoni me kripë e piper, i lyeni me pak miell dhe vendosini për t’i skuqur në një tigan.

3

Ndërkohë në një tigan tjetër skuqni gjalpin, miellin, shtoni lëngun e limonit dhe e trazoni mirë. Shtoni pak kripë nëse e shihni të nevojshme.

4

Salcën që përgatitët ia shtoni filetove të pulës. I lini edhe për 5-7 minuta të tjera në zjarr dhe më pas i servirni të ngrohta.

Lini një koment