Fileto pule me djathë parmigiano. Një recetë e shpejtë që kënaq gjithë familjen!

Fileto pule me djathë parmigiano. Një recetë e shpejtë që kënaq gjithë familjen!

Persona: 4
Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 15 minuta

Krokante dhe kaq të shijshme. Fileto e pulës janë gjithnjë një ide e mirë!

Ingredientët

  • 4 fileto pule
  • ¼ filxhan me djathë të grirë parmigiano
  • 1 filxhan me galetë
  • 2 vezë të rrahura
  • ½ filxhan me djathë mozzarella
  • 1 tufë borzilok i freskët
  • pak kripë

Udhëzimet

1

Parangrohni furrën në 200 gradë Celsius.

2

Lani dhe thani mirë filetot e pulës.

3

I lyeni me pak kripë, vezë dhe më pas me galetë nga të dyja anët.

4

I vendosni tek një tavë ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.

5

I fusni në furrë të piqen për 15 mintua.

6

Më pas i nxirrni, i shtoni sipër pak djathë parmigiano secilës dhe djathin mozzarella.

7

I fusni në furrë edhe për 10 minuta të tjera.

8

Në fund i nxirrni, i shërbeni të ngrohta me pak borzilok sipër. Ju bëftë mirë!

Lini një koment