Arkiva e etiketave: tableta

Mjaft shpenzuat para për detergjentë! Ja si t’i bëni...

Nëse keni një lavastovilje në shtëpi dhe mendoni se keni shpenzuar shumë para për detergjent, Neps ju sugjeron më poshtë një mënyrë shumë ekonomike për të larë enët tuaja. Për këtë ju vjen në ndihmë soda e bukës! Për...