Arkiva e etiketave: spirulina

Çfarë do të thotë një mëngjes i mirë? Omëletë...

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës. I jep organizmit tonë nutrientët për të dhënë maksimumin gjatë ditës. Për këtë arsye, është e rëndësishme të hamë një mëngjes të shëndetshëm dhe të ekuilibruar. Si mendoni t’i shtojmë këtij...